Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 40

Thread: Site UpdateThis Evening

  1. #11
    Banned
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    16,051
    Overall looks good. Two small things I have found though:

    1. With Windows 10 Edge browser, a different set of icons are being used whether I am logged in or not:



    Notice the blue balloons versus the brown boxes we have had.

    Chrome works fine.

    2. Clicking on "Articles" generates this error:

    amirm, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

  2. #12
    VIP/Donor [VIP/Donor]
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Essex UK
    Posts
    1,318
    No problems here.
    With Firefox the usual brown but as with Amir the blue balloons logging in with Edge

  3. #13
    Site Founder And Administrator Steve Williams's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Coto De Caza, California on the 13th fairway of the south golf course
    Posts
    25,565
    seems Windows 10 Edge is far from a friendly browser as Bob has pointed out in his Windows 10 thread

    Other browsers are totally unaffected in the update
    Steve Williams
    aka oneobgyn
    There's ALWAYS another Steve Williams BUT there's only "oneobgyn"
    Dealer Lamm Electronics
    My System

  4. #14
    Banned
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    16,051
    Ah, looks like it is the other way around (that is, edge browser is right) and it is indeed broken for all browsers. I looked up the generated code and it is the same for all browsers (more or less). The icon in question is: http://www.whatsbestforum.com/images...rum_new-48.png



    I refreshed both IE and Edge browsers and they both show the blue icon. Here is the important bit: I refreshed Chrome and it too is displaying blue icons now! And as noted earlier by caliaripaolo, the favicon has reverted to vbulletin check mark instead of WBF. I seem to remember adding the "new" label to the ones I modified so I think they are OK but why they are blue now, is strange.

    To replicate, just hit F5 in chrome and you should see all the icons on the home page become blue.

    You need to go to the file manager and download the above icon and see what it looks like on your computer Steve. If it looks blue then the look of the forum style is reverted back and only the cached version in the browser remains for some users. The old styles need to be found and put back in (BTW, I tested all the styles and they all show the blue icons).

    Or just open a ticket and cut and paste the above text and get URLJet to troubleshoot it.

    The reason Chrome didn't get hit right away is that it is one persistent browser when it comes to caching. No matter how many directives you give it in the web page, it refuses to throw away the cached web content. It will however do it on its own at some time in the future so even if this is working for some, it will stop to behave that way. This made it hard in the past to test changes because it would continue to show the old even after I had made changes.

  5. #15
    Member Addicted to Best! NorthStar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Vancouver Island, B.C. Canada
    Posts
    16,711
    The major glitch so far is the new feature: "Articles"

    When I click on it (Google Chrome, my regular surfing board):

    vBulletin Message
    NorthStar, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
    Last edited by NorthStar; 09-27-2016 at 12:13 PM. Reason: typo
    All the Very Best, - Bob --------- "And it stoned me to my soul" - Van Morrison --------- AudiophileAudition

  6. #16
    Site Founder And Administrator Steve Williams's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Coto De Caza, California on the 13th fairway of the south golf course
    Posts
    25,565
    give us some time to work it out

    Thanks for your persistent browser

    Thanks everyone
    Steve Williams
    aka oneobgyn
    There's ALWAYS another Steve Williams BUT there's only "oneobgyn"
    Dealer Lamm Electronics
    My System

  7. #17
    Site Founder And Administrator Steve Williams's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Coto De Caza, California on the 13th fairway of the south golf course
    Posts
    25,565
    I am asking everyone to be patient.

    Permissions for user groups have not yet been issued so please bear with us
    Steve Williams
    aka oneobgyn
    There's ALWAYS another Steve Williams BUT there's only "oneobgyn"
    Dealer Lamm Electronics
    My System

  8. #18
    Site Founder And Administrator Steve Williams's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Coto De Caza, California on the 13th fairway of the south golf course
    Posts
    25,565
    BTW as for permissions to "articles" at the present we are going to set this up as a read only forum
    Steve Williams
    aka oneobgyn
    There's ALWAYS another Steve Williams BUT there's only "oneobgyn"
    Dealer Lamm Electronics
    My System

  9. #19
    Member Sponsor Addicted to Best! still-one's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Milford, Michigan
    Posts
    1,220
    I use Safari. No issues everything "looks" the same.
    Jim
    Speakers:Alexandria X2- Series 2, AMP''s-D'Agostino Momentum mono blocks, Pre-Amp:D'Agostino Momentum Phono Stage Esoteric E-03 Sources :dCS Rossini , SME 20/3, Cabling/Interconnects:Transparent Opus SC and Interconnects, Power Delivery Shunyata Denali

  10. #20
    Site Founder And Administrator Steve Williams's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Coto De Caza, California on the 13th fairway of the south golf course
    Posts
    25,565
    I use Safari and I have zero issues
    Steve Williams
    aka oneobgyn
    There's ALWAYS another Steve Williams BUT there's only "oneobgyn"
    Dealer Lamm Electronics
    My System

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 05-09-2016, 11:45 PM
  2. Web site down
    By BlueFox in forum Shunyata Research Cable Forum
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2015, 07:17 PM
  3. Evening with the BOSS and the Missuss!
    By BruceD in forum Members' Gallery
    Replies: 0
    Last Post: 05-31-2014, 03:05 PM
  4. An evening with McIntosh - SE Michigan Nov 7th 2013
    By kach22i in forum McIntosh Forum
    Replies: 0
    Last Post: 10-28-2013, 02:11 PM
  5. A Little Bit of Sunday Evening Humor
    By MylesBAstor in forum General Audio Forum
    Replies: 2
    Last Post: 08-12-2012, 08:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •